Giottiline camper ramen

De Italiaanse Giottiline fabriek bouwt reeds jaren topcampers voor andere fabrieken, maar heeft nu het heft in eigen handen genomen en is op de markt gekomen met de TherryVan, Therry en G-Line.
Image

De Giottiline G-line lijn is het summum van italiaans design voor degene voor wie alleen het beste goed genoeg is. Deze zijn komende zomer leverbaar.
De Giottiline Therry lijn onderscheid zich door een doordachte indeling en een degelijke afwerking, gecombineerd met Italiaans design en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

De series zijn gebouwd op het veelal geroemde Fiat Ducato en Iveco breedspoor Camperchassis, welke speciaal ontworpen is voor camperopbouw.

Met ingang van 2012 is het Fiat onderstel vervangen door het Citroën onderstel. Dit is identiek aan het Fiat onderstel maar heeft dan een Citroën HDI motor. Voordeel hiervan is de distributieketting.

Camperramen bestellen
Heeft uw Giottiline-camper nieuwe camperramen nodig? Neem dan contact op met Willemsen Caravans. Wij helpen u graag bij de aanschaf en installatie van het nieuwe raam. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of door het aanvraagformulier op de website in te vullen. Op dit aanvraagformulier kunt u uw raam in detail beschrijven, zodat wij het juiste raam voor uw Giottiline-camper kunnen vinden.

Image
Image
Image
Image
Boezemweg 51
2641 KG Pijnacker
Nederland
T: +31 (0)15-3695775 (Optie 1)
IBAN: NL53 RABO 0307 2959 74
BTW nr: NL858666686B01
K.v.K. nr: 71316388

 

Taal keuze